Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că a cerut prijinul oganizaţiei PNL ucureşti şi al Violetei Alexandru pentru ca, la negocierile pentru buget cu Primăria Capitalei, să obţină o sumă mai mare pentru lucrările la Bd. Prelungirea Ghencea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La şedinţa PNL Bucureşti din seara aceasta am insistat şi am primit sprijinul organizaţiei şi al preşedintei Violeta Alexandru pentru ca pe parcursul discuţiilor/negocierilor pe bugetul Primăriei Capitalei să obţinem alocarea unei sume mai mari decât a fost prevăzută iniţial pentru continuarea lucrărilor la Bd. Prelungirea Ghencea”, a scris, joi seară, pe Facebook, Cirian Ciucu.

Acesta şi-a prezentat argumentele:

”1. Aici avem un proiect cât de cât matur, cu studii de fezabilitate şi autorizaţii, executat de o companie care nu se va desfiinţa (una din foarte puţinele companii fără probleme de legalitate şi pentru care există consens să rămână);

2. În maxim 2 ani va fi gata pasajul Domneşti, acesta va aduce si mai mult trafic (vezi Waze) şi tot acest trafic se va bloca in bd. Ghencea, la intersecţia cu bd. Braşov;

3. Dacă PMB va continua exproprierile, Primăria Sectorului 6 îşi poate asuma preluarea unui tronson din această lucrare, mă voi asigura ca anul viitor să avem spaţiu bugetar şi să alocăm o suma importantă din bugetul Sectorului 6 pentru acest proiect.

Dar pentru aceasta este nevoie ACUM de buget pentru exproprieri şi pentru continuarea proiectului”, a mai scris Ciucu.

Primarul sectorului 6 se declară convins că pimarul Nicuşor Dan ”înţelege aceste argumente şi că va susţine alocarea sumei de minim 40 de milioane pentru acest an”.

”Valoarea totală a proiectului este de 480 de milioane de lei, iar fără tramvai, pe care il putem face în etapa ulterioară, ar costa în jur de 270 de milioane de lei. Trebuie să facem neapărat in următorii doi ani tronsonul dintre capătul tramvaiului 41 si str. Valea Oltului”, a mai afirmat Ciprian Ciucu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.