Ciprian Ciucu, întrebat dacă îi pare rău pentru Cătălin Drulă: Da! Doar să spui că ceilalţi sunt răi, răi, răi nu mai ţine. A mers la Traian Băsescu. A fost o mare greşeală ieşirea de la guvernare / Ce spune despre candidatura Elenei Lasconi la prezidenţiale

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Liberalul Ciprian Ciucu a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată la Prima TV, dacă îi pare rău pentru Cătălin Drulă, care se retrage din funcţia de preşedinte al USR. 

„Da. I-am şi zis, modul ăsta de a face politică, în care după atâţia ani de zile - totuşi de 12 ani e această mişcare care s-a transformat în partid - doar să spui că ceilalţi sunt răi, repeţi că sunt răi, răi, răi, pleci de la guvernare, nu-ţi asumi mai mult, doar blochezi şi critici, uşor isteric şi ca abordare, şi ca tip de limbaj folosit, cred că nu mai ţine. A mers la Traian Băsescu acum mult timp, dar a rămâne blocat în aceeaşi paradigmă, fără să poţi livra… Eu, dacă eram în locul USR când au plecat de la guvernare, pe motivul Anghel Saligny, mă duceam şi negociam. ”Câţi primari aveţi, băi, liberalilor? 1.000. Eu am 7 importanţi…Dublu fondurile pentru un primar USR faţă de cei 1.000 ai voştri”. Era mult mai pragmatic, asta vreau să zic. Şi îl ajutam şi pe Colliban, şi pe Viziteu (primarii din Braşov şi Bacău - n.r.). Cred că a fost o mare greşeală ieşirea de la guvernare. Nu poţi să te cerţi cu toţi. Putea să-şi aleagă: ori dau în PSD, şi mă aliez după aceea cu PNL, ori dau în PNL şi mă asociez apoi cu PSD”, a spus Ciprian Ciucu la Prima TV. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
 
Ciprian Ciucu a fost întrebat pe cine ar alege între Clotilde Armand şi Elena Lasconi. ”Elena Lasconi”, a răspuns Ciucu. 
 
De asemenea, întrebat dacă o vede pe Elena Lasconi în rolul de candidat la prezidenţiale, Ciucu a răspuns: ”Da. Ar fi şi frumos să avem o candidată de această dată”. 
 
Liderul USR Cătălin Drulă a anunţat luni că va renunţa la funcţia de preşedinte al partidului, pe care o deţine de aproape doi ani, afirmând că rezultatul alegerilor a fost sub aşteptări şi că şi-l asumă. 
 
Alianţa PSD-PNL a obţinut 48.56% dintre mandatele de parlamentari europeni, urmată de AUR - 14.93%, Alianţa Dreapta Unită - 8.70%, UDMR - 6.48%, potrivit rezultatelor provizorii transmise, joi, de Biroul Electoral Central.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.