Preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciuc, a fost desemnat candidatul formaţiunii pentru Primăria Sector 6, decizia Biroului Politic urmând a fi validată de Consiliul Naţional al PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară Biroul Politic al PNL Sector 6 m-a desemnat candidatul nostru pentru Primăria Sectorului 6. Propunerea Biroului urmează să fie validată de Consiliul Naţional al PNL. Le mulţumesc, încrederea lor mă obligă! Vă mulţumesc şi vouă pentru sprijin, va spun sincer, a contat şi contează pentru mine”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Acesta consideră că ”este timpul oamenilor noi” care pot face diferenţa.

”Acum, în această seară, am o singură promisiune: nu o să vă pară rău pentru că mi-aţi dat încrederea voastră. Cei din Sectorul 6 vor vedea diferenţa. Cred că în acest moment, în acest context, am prima şansă în Sectorul 6 la alegerile de peste 3 luni. Este timpul oamenilor noi şi al echipelor curate din partidele mai vechi şi mai noi. Important este să fim împreună”, a mai scris Ciucu.

Ciucu a fost consilier general până în decembrie 2019, când a anunţat că renunţă la fincţie pentru că devine preşedintele Agenţiei Funcţionarilor Publici. 

În februarie 2020 el a fost ales preşedinte al PNL Sector 6. 

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în urma unui sondaj de opinie, PNL are 30 la sută în Bucureşti şi este umăr la umăr cu PSD. El susţine că PNL are capacitatea de a câştiga în patru sectoare, cea mai dificilă situaţie pentru liberali fiind în Sectorul 3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.