Consilierul general Ciprian Ciucu anunţă că şi-a depus candidatura în PNL pentru a primi sprijinul partidului pentru alegerile la Primăria Capitalei. Astăzi este termenul limită până la care toţi aspiranţii la funcţia de primar din municipiile reşedinţă de judeţ şi din sectoarele Capitalei trebuie să îşi depună candidatura internă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Până diseară voi afla dacă am contracandidaţi şi care sunt colegii liberali interesaţi să intre în competiţia electorală şi cu care pot face echipă. Salut orice posibilă competiţie, atât de necesară democraţiei interne”, scrie Ciucu pe contul său de Facebook.

El precizează că desemnarea candidaţilor se va face printr-un sondaj de opinie care va măsura notorietatea, încrederea, intenţia de vot şi potenţialul de creştere.

”În acest moment eu stau foarte bine (zic eu) la potenţialul de creştere, deci am mult de muncit până în martie 2019, atunci când se va trage linie. Acesta este doar începutul pentru mine: dacă vă hotărâţi că merit sprijinul vostru pentru a câştiga această competiţie internă (cu măsurătoare externă) vă rog să mi-l acordaţi. Sunt conştient că obţinerea acestei nominalizări nu mă face automat candidatul Opoziţiei, ci doar doar unul dintre campionii cu care Partidul Naţional Liberal se va prezenta la masa negocierilor cu forţele politice compatibile care îşi doresc, alături de noi, să trăim într-un oraş european şi într-o ţară europeană”, încheie Ciprian Ciucu. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.