Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, duminică seara, că votul de astăzi arată o Românie care renaşte şi care a dat un exemplu şi Europei. Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că este convins că după numărarea voturilor PNL va fi pe primul loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Votul de azi arată că România renaşte, că cetăţenii români au redat sens democraţiei, prin votul lor. România dă un exemplu şi Europei despre ce poate face o naţie atunci când o ţară se mobilizează. Ăsta este exemplul pe care l-au dat azi România şi românii, o mobilizare de execepţie”, a declarat Dacian Cioloş după închiderea urnelor.

„E victoria României cinstite, României corecte, României europene, României harnice la referendumul convocat de preşedintele României. Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are voie să îndrăznească să vorbească despre amnistie, graţiere sau despre facerea praf a justiţiei prin intermediul ordonanţelor de urgenţă. Le mulţumesc cetăţenilor români care au venit la vot şi care şi-au exprimat votul pentru PNL. Sunt convins că după numărarea voturilor PNL va fi pe primul loc în alegerile europarlamentare”, a declarat Ludovic Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.