Premierul Dacian Cioloş a declarat, sâmbătă, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul Guvernului, că luni va organiza o întâlnire cu un grup de experţi, specialişti, provenind din sistemul de sănătate dar şi din afara sistemului, pentru a găsi soluţii de a îmbunătăţi situaţia din sănătate şi a recâştiga încrederea pacienţilor în sistem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intenţionez ca în cursul zilei de luni să organizez o întâlnire cu un grup de experţi, specialişti, provenind din sistemul de sănătate dar şi din afara sistemului, dar care cunosc sistemul, pentru a avea o discuţie mai amplă, legat de măsurile pe care le putem lua pentru a îmbunătăţi situaţia din sistem şi pentru a recâştiga încrederea cetăţenilor,  a pacienţilor, în sistemul de sănătate din România”, a anunţat premierul Dacian Cioloş. 

El a precizat că ”sănătatea devine prioritate pentru el, personal, pentru următoarele luni de mandat”. 

”Vom căuta toate măsurile pe care le putem lua pe termen scurt şi termen mediu, deci în următoarele luni, pentru a amerliora situaţia în acest sector”, a mai spus premierul. 

Dată fiind seriozitatea situaţiei în acest sectorul de sănătate, premierul Dacian Cioloş a convocat un comandament cu participarea conducerii Ministerului Sănătăţii, a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, al Cancelariei Premierului şi Corpul de control al premierului.

”Am cerut Ministerului Sănătăţii să se organizeze, să asigure o prelevare de probe din toate spitalele a eşantioanelor produselor folosite acum pentru dezinfecţie, de la toate spitalele din România”, a anunţat premierul Cioloş, după şedinţa ce a avut loc, sâmbătă, la Palatul Victoria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.