Fostul premier Dacian Cioloş spune că ştie că multora le vine în gând să-şi ia câmpii, dar precizează că, deşi situaţia de fapt nu poate fi schimbată, poate fi schimbat ce va să vină dacă rămân şi gândesc şi lucrează împreună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiu că multora dintre voi vă vine în gând să vă luaţi câmpii, să plecaţi unde vedeţi cu ochii. Eu unul nu vreau să plec nicăieri cu fruntea plecată. Nu putem schimba situaţia de fapt, dar putem schimba ce va să vină dacă rămânem şi gândim şi lucrăm împreună. Dezamăgirea e cel mai nociv lucru. Încrederea că putem mai mult şi mai bine ne poate susţine. Haideţi să rămânem Împreună”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.