Fostul premier Dacian Cioloş anunţă că ”s-a născut principala forţă de opoziţie: Alianţa 2020 USR+PLUS“. Decizia a fost luată de forurile de conducere ale celor două partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„S-a născut principala forţă de opoziţie: Alianţa 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru e România. Acum ai cu cine!“, a anunţat Cioloş pe pagina sa de Facebook.
 
„2020 ar putea fi capăt de linie pentru mulţi dintre noi. Sau... ar putea să fie un nou început! Tocmai s-a născut principala forţă de opoziţie din România: Alianţa 2020 USR+PLUS. Proiectul nostru este România. Şi acum chiar avem şi aveţi cu cine!”, a scris si Vlad Voiculescu.
 
„Avem un acord. USR şi PLUS vor merge împreună la alegerile europarlamentare! (...) Vom avea cei mai buni candidaţi. Vom avea delegaţi în secţii. Vom avea timpi de antenă. Scriem istorie împreună”, a scris deputatul USR Iulian Bulai pe Facebook.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.