Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a declarat că USR PLUS nu are nicio înţelegere politică nici cu formaţiunea AUR, nici cu liderul acesteia, George Simion, şi că nu are nicio intenţie de a intra la guvernare alături de acest partid. Cioloş a precizat că textul moţiunii depuse alături de AUR este scris de USR PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu avem niciun fel de înţelegere politică, nici pe la faţă, nici pe la spate, nici cu domnul Simion, nici cu AUR. Nu vom avea nicio intenţie să guvernăm la un moment dat sau să facem vreo alianţă politică. Noi nu de asta am intrat în politică, nu de asta am intrat în Guvern şi nici în Parlament. Însă decizia noastră a fost să pregătim şi să depunem o moţiune de cenzură. Am pregătit această moţiune de cenzură, am prezentat moţiunea celorlaltor partide”, a declarat Dacian Cioloş, la Digi 24, vineri seara.
 
Cioloş a precizat că textul moţiunii este redactat de membrii USR PLUS.
 
"Textul moţiunii este redactat de USR PLUS. Ştiu că l-au văzut şi cei de la AUR, din câte ştiu, dar e redactat de colegii noştri”, a explicat Dacian Cioloş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.