Fostul premier Dacian Cioloş spune că masacrarea Codului Penal în favoarea infractorilor a fost consfinţită astăzi în Parlament, dar că încă nu este totul pierdut, iar partidele parlamentare şi preşedintele trebuie să folosească toate mijloacele pe care le au la dispoziţie pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor modificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacian Cioloş a scris, pe Facebook, că actuala majoritate PSD - ALDE continuă să “vândă” siguranţa cetăţenilor români şi a bunurilor publice pentru a-i9 spăla de păcate pe cei care confundă bunurile publice cu bunuri fără stăpân.

"Masacrarea Codului Penal în favoarea infractorilor a fost consfinţită azi în Parlament. Actuala majoritate PSD - ALDE continuă să “vândă” siguranţa cetăţenilor români şi a bunurilor publice pentru a spăla de păcate pe cei care confundă bunurile publice cu bunuri fără stăpân. Încă nu e totul pierdut", afirmă fosul premier. 

El mai spune că partidele parlamentare şi preşedintele Iohannis trebuie să folosească toate mijloacele pe care le au la dispoziţie pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestor modificări. 

"Un lucru putem promite: vom elimina aceste modificări nocive imediat ce acest lucru va fi posibil", aadăugat Cioloş.

Proiectul de modificare a Codului penal a fost adoptat, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional. Legea a fost adoptată cu 167 de voturi ”pentru”, 97 de voturi "împotrivă" şi 19 abţineri, în condiţiile în care erau necesare minimum 165 de voturi favorabile.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.