Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a comsideră că nu s-au schimbat suficiente lucruri de când formaţiunea pe care o conduce este la guvernare, precizând că după ce trec alegerile interne din partide, nu mai este niciun motiv pentru a tărăgăna reformele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dacian Cioloş a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, de un cetăţean care s-a declarat dezamăgit de actuala situaţie., ce s-a schimbat în bine pentru români de când această coaliţie este la guvernare. 
“Deocamdată nu s-a schimbat suficient, suntem într-o coaliţie de trei partide, partidul care vorbeşte cel mai mult de reforme şi insistă pe ele e deocamdată USR PLUS. După ce trec aceste alegeri interne şi congrese, e clar că nu mai avem în niciun motiv să mai tărăgănăm, însă un lucru e clar, USR PLUS nu o să se mulţumească cu firimituri, nu o să se mulţumească cu mărunţişuri în această coaliţie, sunt câteva obiective pe care trebuie să livrăm şi cu gândul acesta am intrat şi rămânem în coaliţie”, a explicat Cioloş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.