Liderul PLUS, Dacian Cioloş, afirmă că Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, vine dintr-o generaţie care trebuie să îşi asume responsabilitatea schimbării în bine a României. "Foarte mulţi dintre tinerii care au fost nevoiţi în ultimii ani să plece din ţară pentru că nu s-au regăsit aici, pentru că nu au regăsit această energie prin care să poată să se împlinească se regăsesc astăzi în ceea ce Dan Barna reprezintă. De aceea soluţia noastră suntem convinşi că este una câştigătoare indiferent de rezultatele pe care le vom avea la alegerile prezidenţiale, la alegerile locale şi parlamentare", spune Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Modernizarea şi schimbarea pe care am dorit-o şi o dorim în România o ducem şi la nivel european, dar avem foarte multe lucruri de făcut acasă. De aceea am venit cu un candidat pentru alegerile prezidenţiale care va câştiga aceste alegeri tocmai pentru că reprezintă şi susţine această energie a schimbării în bine, această energie prin care oamenii, cetăţenii se simt asumaţi, se simt responsabili şi duc mai departe acest proiect", a declarat Dacian Cioloş, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu.

El a spus că Dan Barna vine dintr-o generaţie care trebuie să îşi asume responsabilitatea schimbării în bine a României.

"Noi v-am propus un tandem, încă de la alegerile prezidenţaile, un tandem: candidatul nostru la Preşedinţie, Dan Barna, şi cu o promisiune pentru o guvernare care să fie coerentă cu mandatul preşedintelui. Şi am propus acest tandem pentru că el nu doar că reprezintă două generaţii care se îngemănează, eu mi-am desăvârşit studiile chiar înainte de Revoluţia din 1989, Dan este rezultatul educării şi formării în libertate, un spirit liber, un spirit tânăr, un spirit gata să se angajeze la schimbare, un spirit care ştie să meargă pe picioarele proprii, ştie să dea o mână de ajutor în stânga şi în dreapta, şi exact asta e Dan, asta reprezintă Dan", a afirmat Cioloş.

El a adăugat că soluţia propusă este una câştigătoare, indiferent de rezultatul alegerilor.

"Foarte mulţi dintre tinerii care au fost nevoiţi în ultimii ani să plece din ţară pentru că nu s-au regăsit aici, pentru că nu au regăsit această energie prin care să poată să se împlinească se regăsesc astăzi în ceea ce Dan Barna reprezintă. De aceea soluţia noastră suntem convinşi că este una câştigătoare indiferent de rezultatele pe care le vom avea la alegerile prezidenţiale, la alegerile locale şi parlamentare, este una câştigătoare pentru că poartă un proiect pe care România îl aşteaptă de ani de zile", a mai spus Cioloş.

Vineri seară, de la ora 18.00, la Sibiu va avea loc un miting al Alianţei USR PLUS, la care vor participa Dan Barna şi Dacian Cioloş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.