Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, despre discuţia avută la Palatul Victoria cu Sorin Grindeanu, că i s-a părut că premierul este un om "angajat" şi determinat să aplice programul de guvernare al PSD, însă nu i se pare "deloc, deloc, deloc" uşor acest lucru, aşa cum ştie datele bugetare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am întâlnit, am trecut în revistă principalele teme, proiecte, pe fiecare domeniu. A fost o primă discuţie. Mi s-a părut un om angajat şi hotărât să aplice programul de guvernare. Nu i-am dat sfaturi, că nu e cazul să-i dau sfaturi, am răspuns la întrebările pe care mi le-a pus", a spus Cioloş.

El a afirmat că discuţia a fost "foarte aplicată" şi i-a spus lui Grindeanu că îi stă la dispoziţie dacă mai are nevoie de alte discuţii. Cioloş nu a vrut însă să comenteze măsurile din programul de guvernare, afirmând că acest subiect nici nu a fost abordat în cadrul întâlnirii.

"Eu îi doresc succes. Cu informaţiile pe care le am eu legat de potenţialul bugetului, nu va fi deloc, deloc, deloc uşor (de aplicat programul de guvernare - n.r.)", a adăugat Cioloş.

Întâlnirea dintre premierul Sorin Grindeanu şi fostul prim-ministru Dacian Cioloş s-a încheiat în jurul orei 12.40, după două ore şi jumătate.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.