Fostul premier Dacian Cioloş, liderul PLUS, afirmă că a declarat clădirea Guvernului zonă ”smoke-free“ în 2016, înainte ca legea antifumat să intre în vigoare, dar trei prim-miniştri care i-au urmat au adus cu ei scrumierele. Cioloş îi recomandă lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze pentru contraexemplu pe care l-a dat, pentru că suntem într-o criză de sănătate publică şi orice pas greşit scade încrederea în autorităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În martie 2016, am fost prim-ministrul României care a declarat clădirea Guvernului zonă «smoke-free» înainte ca legea antifumat să intre în vigoare. Din păcate, ştiu cel puţin trei premieri care mi-au urmat la Palatul Victoria şi au venit cu scrumierele după ei în birouri”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Acesta îi recomandă lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze.

”Îi recomand lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze pentru acest contraexemplu pe care l-a dat azi, indiferent cine l-a fotografiat şi care sunt motivele pentru care «s-a scurs» acea fotografie. Suntem într-o criză de sănătate publică şi orice pas greşit scade încrederea în autorităţi tocmai în momentul în care e extrem de mare nevoie de asta”, a mai scris Cioloş.

Acesta a adăugat postării ghidul pentru aplicarea legii antifumat realizat în 2016, valabil şi azi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.