Liderul USR PLUS, Dacian Cioloş, a anunţat că va merge luni la Strasbourg pentru a discuta cu colegii săi din grupul Renew despre alegerile pentru un nou preşedinte al grupului, după retragerea sa din această funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mi-am informat deja colegii din grupul Renew că renunţ la poziţia de preşedinte al grupului. Mâine (luni – n.r.) voi merge la Strasbourg să am o discuţie directă cu ei ca să organizăm şi acolo alegerile pentru preşedintele grupului”, a declarat liderul USR PLUS, Dacian Cioloş.
 
El a afirmat că rămâne ferm în ceea ce priveşte plecarea sa de la conducerea grupului Renew.
 
”Voi fi aici, ăsta e pariul pe care l-am făcut cu mine însumi şi asta e promisiunea pe care am făcut-o celor din partid care m-au votat”, a spus liderul USR PLUS, Dacian Cioloş.
 
În vara anului 2019, Dacian Cioloş adevenit liderul grupului Renew din Parlamentul European, a treia formaţiune ca mărime de la Bruxelles.
 
Renew are legături strânse cu preşedintele Franţei Emmanuel Macron.
 
Cioloş a anunţat înainte de Congres că, în cazul în care va câştiga alegerile interne, va renunţa la şefia grupului Renew pentru a se implica mai mult în politica din România. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.