Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor şi entuziasmul cu care păşesc în viaţă au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potenţialul, afirmă premierul Marcel Ciolacu în mesajul transmis de Ziua Internaţională a Tineretului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor şi entuziasmul cu care păşesc în viaţă au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potenţialul. Mă bucur că am avut chiar în aceste zile ocazia de a discuta cu reprezentanţi ai tinerilor, care mi-au întărit convingerea că România se poate baza pe noile generaţii, pe spiritul lor inovator şi pe dorinţa de a performa. Simţim lucrul acesta ori de câte ori valoarea unor tineri români şi rezultatele lor sunt apreciate în plan intern şi chiar internaţional, dar în egală măsură avem datoria să venim cu soluţii la problemele generaţiei lor, iar la nivelul Guvernului menţinem un dialog constant cu asociaţiile reprezentative, pe teme de educaţie, sprijin şi oportunităţi pentru tineri”, a scris Ciolacu pe Facebook.
El le urează ”La Mulţi Ani” tinerilor din România şi din întreaga lume.
”Energia voastră ne inspiră şi ne mobilizează!”, conchide şeful Executivului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.