Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că îşi doreşte de 9 mai, Ziua Europei, o României puternică în cadrul Uniunii Europene şi o Europă unită şi sigură pentru toţi. El a amintit că PSD a susţinut mereu parcursul european al României. "Trebuie să continuăm să depunem eforturi pentru consolidarea proiectului european şi să ne asumăm rolul pe care îl merităm cu adevărat în interiorul acestuia", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Partidul Social Democrat a susţinut mereu parcursul european al României. În timpul guvernărilor noastre, am finalizat negocierile de aderare şi am pregătit preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene. De 9 mai, Ziua Europei, ne dorim o Românie puternică în Uniunea Europeană şi o Europă unită şi sigură pentru toţi!”, a transmis Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. 
 
El a reamintit că tot pe 9 mai România celebrează proclamarea independenţei, dar şi Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial.
 
"De asemenea, astăzi celebrăm alte două momente istorice fundamentale: 143 de ani de când România şi-a proclamat independenţa şi Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial. Având aceste repere, preţuind contribuţia înaintaşilor noştri şi cu gândul la generaţiile viitoare trebuie să continuăm să depunem eforturi pentru consolidarea proiectului european şi să ne asumăm rolul pe care îl merităm cu adevărat în interiorul acestuia”, a mai spus preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.