Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, critică PNL, susţinând că actualul guvern inaugurează investiţii demarate şi finanţate în guvernările social-democrate. El a ironizat inaugurarea trenului care face legătura între Gara de Nord şi Aeroportul "Henri Coandă” din Otopeni, arătând că preşedintele Iohannis a mers la Otopeni cu trenul, dar s-a întors pe cale rutieră, fiindcă nu există garnitură de întors.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cel mai urât lucru în politică este când tai panglicile la munca altora. Sunt toate proiectele Partidului Social Democrat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, într-o emisiune la TVR.
 
"Dar am văzut că trenul l-au inaugurat doar la dus, că garnitură de întors nu era şi au venit cu maşina. Asta-i mascaradă. Cum, dom-le, să inaugurezi un tren doar la dus, că şina de întors nu a rezolvat-o?”, a completat el.
 
El a arătat că metroul "e de nouă ani pornit”.
 
"Şi ştim foarte bine, 98% au fost investiţii numai pe guvernările Partidului Social Democrat. S-au grăbit să-l inaugureze, nu erau firele, nu erau cuplajele, nu era totul terminat. Repede, acuma!”, a adăugat liderul PSD.
 
Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, luni, la deplasarea-test cu trenul pe conexiunea feroviară Gara de Nord - Aeroport "Henri Coandă", Otopeni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.