Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Guvernul PNL nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru economie, singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei. ”Vom găsi în Parlament soluţiile legislative necesare pentru a veni în sprijinul acestor oameni”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toate acţiunile lor, toate minciunile, toate bâlbele, tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei. Aproape trei luni de zile Guvernul Orban nu a luat nicio măsură de sprijin real pentru firmele româneşti. Nici acum nu iau nicio măsură reală de repornire a economiei. Mai mult, încearcă să ne convingă că totul trebuie să rămână în continuare închis. Industrie NU. Agricultură NU. Turism NU. Terase şi restaurante NU. Mall-uri NU. Doar şomaj, firme româneşti în prag de faliment, producători români lăsaţi la mila sorţii şi prăbuşirea nivelului de trai al românilor”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că s-a întâlnit cu liderul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, şi cu reprezentanţii Şantierelor Navale din Constanţa, Mangalia, Brăila şi Galaţi.

”Pentru PNL, şi cei din industria navală sunt la fel de neimportanţi precum cei din HORECA şi nu merită sprijiniţi! Însă pentru miile de familii care câştigă o pâine pe şantierele navale locurile lor de muncă sunt vitale. De aceea, vom găsi în Parlament soluţiile legislative necesare pentru a veni în sprijinul acestor oameni”, a mai scris Ciolacu.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.