Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că sunt unele lucruri la anumiţi lideri ai UDMR care l-au deranjat, însă, a susţjnut el, Kelemen Hunor este un om politic raţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, luni seară, la Digi 24, dacă UDMR ar trebui să mai rămână la guvernare, Marcel Ciolacu a precizat că sunt unele lucruri care l-au deranjat la anumiţi lideri ai acestei formaţiuni.
 
”Nu am discutat aceste lucruri. Nu sunt genul de om care să schimb lucruri în timpul mersului. Sunt lucruri care m-au deranjat la anumiţi lideri ai UDMR. De exemplu, discursul de 1 Decembrie e un lucru care m-a deranjat profund şi nu l-am înţeles. Un lucru gratuit. Dar m-a deranjat şi ieşirea doamnei Şoşoacă”, a declarat Marcel Cioacu.
 
Liderul PSD l-a caracterizat pe Kalemen Hunor ca fiind un om politic raţional.
 
”Trebuie fiecare să îndreptăm... Domnul Kelemen Hunor este un om politic raţional”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Şedinţa solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată sărbătoririi Zilei Naţionale a României a fost marcată de scandal, după ce deputatul UDMR Csoma Botond a afirmat, de la tribună, că ”liderii politici şi religioşi ai românilor ardeleni ştiau foarte bine că Ardealul nu era numai românesc, ci şi unguresc, săsesc şi evreiesc”.

Senatorul Diana Şoşoacă, care avea alături un steag tricolor, a catalogat declaraţia ca fiind ”înaltă trădare” şi a cerut ieşirea din ţară a anti-românilor. La rândul lor, parlamentarii AUR au părăsit sala de plen. Ministrul Culturii, senatorul Lucian Romaşcanu, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că Transilvania este istoric a românilor, chiar dacă este locuită şi de minorităţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.