Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că USR nu este adversar politic, el s-a adresat acestui partid „ca act guvernamental pe care l-au avut în cele două guverne de dreapta salvatoare ale României care ne-au dus la cea mai mare datorie publică şi la un dezastru economic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am spus acest lucru. Eu m-am adresat la USR ca act guvernamental pe care l-au avut în cele două guverne de dreapta salvatoare ale României care ne-au dus la cea mai mare datorie publică şi la un dezastru economic şi la o gestionare a pandemiei. Ce să mă adresez la AUR, când USR a cumpărat vaccinuri cât pentru trei Românii şi noi trebuie să plătim un miliard de euro? M-aş adresa, dar nu au apucat să facă nimic. Ce să facă?”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat sâmbătă la Bacău dacă se adresează USR ca adversar politic şi de ce consideră că USR este principalul adversar politic al PSD.

Liderul social-democraţilor a adăugat că adversarii politici ai PSD sunt aceia care nu spun adevărul despre PSD.

„Consideră adversari ai PSD oricare nu spune adevărul despre PSD şi vrea să iasă din cifre şi din minciuni şi de ce am ajuns în această situaţie. Suntem totuşi cel mai important partid din România”, a completat Ciolacu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.