Marcel Ciolacu a anunţat că Biroul Politic Naţional al PSD a decis ca pentru următoarea sesiune parlamentară care va începe la toamnă să fie propuşi pentru funcţii de vicepreşedinţi ai Senatului şi Camerea Deputaţilor, social-democraţii Sorin Grindeanu, Gabriela Firea şi Vasile Dîncu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am luat o decizie, şi niciun coleg nu a rămas în afara tabloului, ca cei mai buni comunicatori, deoarece nu este o comunicare foarte evidentă în Parlamentul României, să urce şi în anumite funcţii în Birourile permanente. Aici mă refer la Sorin Grindeanu, Gabriela Firea şi Vasile Dîncu să ocupe funcţiile de vicepreşedinţi la Senat, respectiv la Camera Deputaţilor”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat luni într-o conferinţă de presă dacă PSD a decis pe cine va propune pentru funcţiile de conducere ale celor două Camere ale Legislativului.

Chestionat ce l-a făcut să îşi schimbe opinia, în sensul în care în iarnă când au fost împărţite funcţiile, nu era de acord cu un cumul de funcţii şi anume cei care ocupă funcţii în partid, la nivel central, să nu facă parte şi din conducerea Parlamentului. liderul social-democraţilor a răspuns: „Nu mi-am schimbat opinia. Este o decizie a Consiliului Politic Naţional şi o evidenţă faptul că nu s-a comunicat la fel de bine la Parlament”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.