Marcel Ciolacu a precizat că şansele organizării unor alegeri parlamentare anticipate nu sunt infime, acest lucru depinzând de voinţa politică. El a adăugat că PSD exclude varianta susţinerii unui guvern minoritar fără PSD sau o guvernare alături de PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din punctul meu şi îmi pare bine să vă reamintesc ce spunea domnul preşedinte Klaus Iohannis. Parlamentul României în acest moment nu mai reprezintă voinţa românilor. Deci trebuie să ne întoarcem la români, să îşi exprime din nou voinţa. Aşa spunea domnul Iohannis în luna martie. Şansele unor alegeri anticipate nu sunt infime. Depinde de voinţa politică. Presupun, cum cerea atunci domnul preşedinte, să mergem din nou la români, o să solicite şi acum. Are cifrele reale, domnul preşedinte. El e cel mai informat”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat luni într-o conferinţă de presă dacă are în vedere PSD să intre la guvernare, să meargă pe varianta alegerilor anticipate sau să susţină un guvern minoritar.

Liderul social-democraţilor a adăugat că „este exclus ca PSD să susţină un guvern minoritar fără PSD. Doriţi în continuare să mă repet? E exclusă o variantă de guvernare PNL cu PSD”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.