Marcel Ciolacu a declarat că sănătatea şi siguranţa românilor sunt cele mai importante şi de aceea i-a provocat pe actualii guvernanţi să participe la o dezbatere - specialiştii PSD versus specialiştii PNL. Liderul social-democraţilor a anunţat că profesorul Alexandru Rafila este pregătit pentru o astfel de dezbatere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sănătate şi siguranţa românilor sunt cele mai importante. Nimic nu este mai important decât acestea. Toate măsurile, planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experţi, nu de impostori şi habarnişti ca la PNL. Sunt măsuri concrete, coerente care vor ajuta România să treacă de această criză şi să revenim mai puternici. De aceea, astăzi îi provoc pe actualii guvernanţi să participe la o dezbatere - specialiştii PSD versus specialiştii PNL. Măsurile PSD pentru combaterea pandemiei versus măsurile PNL. Am vorbit cu domnul profesor Rafila şi domnia sa este pregătit. Invităm toate televiziunile la această dezbatere”, a afirmat Marcel Ciolacu într-un video postat miercuri pe pagina de Facebook a PSD. 

PSD a propus marţi un plan de combatere a COVID-19 care are ca obiectiv „reducerea transmiterii virusului şi protejarea persoanelor cele mai vulnerabile, cu risc de forme grave, complicaţii şi deces, asigurarea accesului la sistemul medical şi la tratament pentru pacienţii infectaţi, şi al accesului bolnavilor cronici la serviciile medicale necesare”.

Social-democraţii propun înfiinţarea unui centru de comunicare integrat COVID-19 şi testarea tuturor indivizilor, indiferent de simptome, în locurile cu incidenţă ridicată. PSD mai propune şi dezvoltarea site-ului COVID-19 România şi a unui call center cu număr unic naţional şi Dezvoltarea de aplicaţii informatice pentru comunicarea către utilizatori a situaţiei epidemiologie şi a urgenţelor la nivel naţional sau local, în timp real.

De asemenea, planul PSD implică şi dezvoltarea unei aplicaţii informatice care să permită oricui să beneficieze de testare, la nevoie, în cazul în care consideră că este la risc de infecţie.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.