Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că reprezentanţii PNL au contestat la Curtea Constituţională un proiect pe care şi ei îl votaseră cu câteva săptămâni înainte şi că, deşi "s-au jurat că nu taie salarii", exact asta fac. "De aici şi insistenţa cu anticipatele: să nu mărească nici pensiile de la 1 septembrie!", spune Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-au jurat că nu taie salarii, dar exact asta fac! PNL este incapabil să guverneze şi contestă la CCR chiar şi proiectul votat - tot de ei! - cu câteva săptămâni înainte. După tăierile de la profesori, acum iau la rând toate categoriile", susţine Marcel Ciolacu, marţi, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, în 1 ianuarie, "câteva mii de români aşteptau să li se facă dreptate şi să le crească salariile conform unui proiect al PSD pe care toţi liberalii, inclusiv şapte actuali miniştri, l-au votat în decembrie 2019 (personalul din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Biblioteca Naţională a României, Biblioteca Academiei Române etc)".

"De Revelion, PNL şi-a dat seama că nu mai vrea să crească salariile acestor oameni şi a contestat pe ascuns legea la CCR. Pură ticăloşie! De aici şi insistenţa cu anticipatele: să nu mărească NICI pensiile de la 1 septembrie!", mai susţine Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.