Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, că o eventuală alianţă pentru alegerile parlamentare şi cele prezidenţiale va fi decisă după rezultatele de la alegerile europarlamentare, dacă românii vor vota lista comună PSD-PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară, la Antena 3, dacă va exista o coaliţie PSD-PNL şi pentru alegerile prezidenţiale.

”Vom vedea după data de 9 iunie. Cred că pe 10 iunie...Dacă românii hotărăsc şi vor vota lista comună de la europarlamentare cred că este un mesaj important şi va trebui să ne aşezăm la masă să facem o alianţă electorală şi pentru funcţia de preşedinte şi pentru alegerile generale. Acest lcuru cu certitudine îl vom hotărî după data de 9 iunie”, a declarat Ciolacu.

Acesta a reiterat ideea potrivit căreia el personal nu a deics încă dacă va candida pentru funcţia de preşedinte.

”Momentan sunt prim-ministru şi încerc să-mi fac datoria (...) Nu sunt genul de om care am aspiraţii sau n-am măsura lucrurilor”, a mai declarat Cioloş.

Acesta a declarat că România are nevoie de stabilitate politică şi să nu se mai certe la Bruxeles, iar vocile importante să fie comune, lucru care nu s-a întâmplat în ultimii 30 de ani.

PSD şi PNL vor participa la alegerile europarlamentare cu listă comună, dar vor avea liste separate la alegerile locale. 

Cele două tipuri de alegeri vor avea loc în 9 iunie. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.