Marcel Ciolacu a declarat că PSD va vota împotriva desfiinţării Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie, iar dacă proiectul privind desfiinţarea SIIJ va trece de Parlament, atunci social-democraţii vor face demersuri să atace la CCR actul normativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Această Secţie specială nu trebuie desfiinţată. Cu alte cuvinte, vom vota împotriva desfiinţării Secţiei speciale. Mai mult, vom face toate demersurile necesare de a ataca la Curtea Constituţională în cazul în care proiectul de lege de desfiinţare a Secţiei speciale va trece prin Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, la finalul BPN al PSD.

El a mai spus că social-democraţii se vor abţine la vot, în cazul proiectelor de lege pentru modificarea codului penal şi codului de procedură penală pe care vor să le respingă formaţiunile din coaliţia de guvernare.

„Sunt foarte multe recomandări şi decizii ale CCR care ar trebui transpuse în lege. Cred că e un pic superficial acest mod de a respinge în totalitate propunerile de modificare la cele două coduri, ele nu sunt în aplicare în acest moment. Cred că ne vom abţine de la vot”, a completat liderul PSD. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.