Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, consideră că formaţiunea trebuie să-şi recâştige dimensiunea de partid european şi să se reconecteze la Europa. ”PSD trebuie să revină la masa dialogului european şi să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive şi fără finalitate”, afirmă Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îmi doresc şi cred cu tărie că este necesar ca PSD să îşi recâştige dimensiunea sa de partideuropean. Trebuie să ne reconectăm la Europa”, a scris, duminică, pe Facebook, Marcel Ciolacu. 

Acesta crede că social-democraţii trebuie să revină la masa dialogului european.

”PSD trebuie să revină la masa dialogului european şi să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive şi fără finalitate. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar şi cu înţelepciune pentru interesele ţării noastre”, a mai scris liderul interimar al PSD.

Ciolacu consideră că ”acesta este drumul PSD, acesta este drumul României”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.