Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că ”PSD,că-şi doreşte sau nu-şi doreşte preşedintele, este pe drumul corect”, iar românii au început să aibă din nou încredere în partid şi mesajele sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, joi seară, la Antena 3 cine a câştigat alegerile locale, în opinia sa şi a afirmat: ”Nu cred că asta este ceea ce interesează românii, cine a câştigat alegerile.(...) PSD, în acest moment, că-şi doreşte sau nu-şi doreşte preşedintele, este pe drumul corect. Am avut două examene electorale unde am avut un scor de 22%. Acum avem un scor pe vot politic de peste 30%. Avem cele mai multe consilii judeţene câştigate ca şi preşedinte şi peste 1.400 de primari”.

Ciolacu a preizat care a fost cel mai important lucru de aflat pentru el, în calitate de preşedinte al frmaţiunii: ”Pe mine mă interesează, ca preşedinte al PSD, dacă abordarea după alegerile prezidenţiale este cea corectă. Şi românii au reînceput – după cum se vede, după scorul politic, salt de aproape 10% - să aibă încredere în PSD şi mesajele partidului. Lucrul acesta este evident că da, ne arată cifrele”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat recent că alegerile au fost câştigate de PNL, cu 34%, fiind urmat de PSD cu 30%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.