Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că ”lumea a ieşit în stradă din disperare, din frică că îşi vor pierde locurile de muncă”, dar a precizat că i-ar fi plăcut să fie respectate măsurile de protecţie sanitară la proteste. ”Mi-aş fi dorit să respecte toate regulile sanitare, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi guvernanţi”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că lumea a ieşit în stradă din disperare, din frică că îşi vor pierde locurile de muncă şi cred că s-au săturat de aroganţă, tupeu şi multă minciună. De un an şi jumătate numai minciună, nici o coordonare coerentă, toate măsurile sunt luate pompieristic. Aduceţi-va aminte de marea petrecere din Guvern, era stare de urgenţă, toţi stăteam în casă, ieri ministrul Sănătăţii, cel mai important ministru într-o pandemie, era fără masca, azi am văzut-o şi pe Turcan la fel. Nu poţi pe români să îi faci terorişti şi reprezentanţii Guvernului să nu respecte nici o regulă”, a eclarat, marţi seară, la România TV, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD are vreo implicare în proteste, Ciolacu a declarat: ”Categoric nu. Mi-aş fi dorit că oamenii să le dea o lecţie usturătoare, să respecte toate regulile sanitare, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi guvernanţi, nu să se enerveze, dar lumea a ieşit de disperare. E cel mai incompetent Guvern posibil pe care l-a avut România. În locul lui Iohannis aş recunoaşte ce greşeală am făcut şi ar trebui să găsească soluţii”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 Noi proteste au avut loc, marţi seară, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.