Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că ”lumea a ieşit în stradă din disperare, din frică că îşi vor pierde locurile de muncă”, dar a precizat că i-ar fi plăcut să fie respectate măsurile de protecţie sanitară la proteste. ”Mi-aş fi dorit să respecte toate regulile sanitare, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi guvernanţi”, a afirmat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că lumea a ieşit în stradă din disperare, din frică că îşi vor pierde locurile de muncă şi cred că s-au săturat de aroganţă, tupeu şi multă minciună. De un an şi jumătate numai minciună, nici o coordonare coerentă, toate măsurile sunt luate pompieristic. Aduceţi-va aminte de marea petrecere din Guvern, era stare de urgenţă, toţi stăteam în casă, ieri ministrul Sănătăţii, cel mai important ministru într-o pandemie, era fără masca, azi am văzut-o şi pe Turcan la fel. Nu poţi pe români să îi faci terorişti şi reprezentanţii Guvernului să nu respecte nici o regulă”, a eclarat, marţi seară, la România TV, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă PSD are vreo implicare în proteste, Ciolacu a declarat: ”Categoric nu. Mi-aş fi dorit că oamenii să le dea o lecţie usturătoare, să respecte toate regulile sanitare, aşa ar fi arătat diferenţa dintre ei şi guvernanţi, nu să se enerveze, dar lumea a ieşit de disperare. E cel mai incompetent Guvern posibil pe care l-a avut România. În locul lui Iohannis aş recunoaşte ce greşeală am făcut şi ar trebui să găsească soluţii”.

 Noi proteste au avut loc, marţi seară, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.