Marcel Ciolacu a afirmat că prioritatea PSD este să ajute românii să-şi poată plăti facturile la energie, „nu să ne temem dacă o asemenea măsură supără sau nu agenţiile de rating”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Prioritatea PSD este să ajutăm românii să-şi poată plăti facturile la energie, nu să ne temem dacă o asemenea măsură supără sau nu agenţiile de rating. Eforturile noastre sunt de a avea suficienţi medici pentru a face faţă noului val pandemic, nu să inventăm certificate prin care doctorii sunt ameninţaţi - tocmai acum! - cu suspendarea din funcţie. Eforturile noastre sunt îndreptate pentru a avea spitale dotate şi capabile să-şi achite facturile la utilităţi, nu spitale cu porţi închise din cauza facturilor înzecite peste noapte. Prioritatea noastră este ACUM. Să luăm măsuri care să apere veniturile populaţiei acum, în plină iarnă, nu la 1 aprilie sau eventual în 2024... pentru că atunci este an electoral!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook. 
 
Liderul social-democraţilor a adăugat că „e clar pentru toţi cei de bună-credinţă că, în faţa crizei provocate de liberalizarea haotică a pieţei energiei, făcută de partidele de dreapta, populaţia merită mai multe soluţii decât cele deja anunţate”.
 
„E nevoie de decizii mai curajoase, ţintite către cei vulnerabili, către pensionari şi familii monoparentale, dar şi către firmele româneşti. Românii sunt sătui de scuze şi motive care să mascheze luarea unor decizii. Şi un lucru este cert: trebuie luate urgent măsuri pentru a-i ajuta pe români!”, a concluzionat Ciolacu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.