Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză că Partidul Naţional Liberal este ”de departe” cea mai ”nereformată” formaţiune politică din România, acuzând că liberalii promovează pe listele de candidaţi ”traseişti” şi că îşi doresc puterea pe toate palierele administraţiei. ”Le reamintesc că au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine”, a declarat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi am ales calea de a duce, de această dată, cei mai buni specialişti în Parlament, mai ales în domeniul sănătăţii, şi mă uit pe lista PNL-ului, unde au rămas traseiştii. (..) Fără nicio reţinere vă spun că PNL în acest moment este cel mai nereformat partid din România, de departe”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la B1 TV. 

”Legislaţia se face în Parlament, nu se face prin Ordonanţe de Urgenţă, pe genunchi şi improvizând” a adăugat liderul social-democrat.

El a criticat PNL, susţinând că liberalii şi doresc puterea deplină, la orice nivel al administraţiei.

”Le reamintesc că au existat alţi politicieni, şi la PSD, care şi-au dorit întreaga putere şi niciunul nu a sfârşit bine”, a declarat Ciolacu.

El a precizat că ”noua abordare a PSD” privind recrutarea de specialişti se regăseşte ”în toate judeţele şi în toate domeniile”.

Întrebat cum vor putea fi colegi specialiştii în medicină promovaţi de PSD cu alţi candidaţi ai partidului care neagă eficienţa măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Ciolacu a răspuns că ”Parlamentul reprezintă pe toată lumea”.

”Toată lumea trebuie să se regăsească în Parlament. Ce facem, îi alegem numai pe cei care gândesc numai ca noi să ne reprezinte? Mi se pare o abordare greşită”, a adăugat Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.