Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură, până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Până la sfârşitul acestei sesiuni, categoric vom aduce moţiune de cenzură. Am depus o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu. Văd că şi din interiorul coaliţiei sunt din ce în ce mai multe voci care doresc înlocuirea domnului ministru. Vedem ce se întâmplă în ATI. Aşteptăm în continuare măsurile pe care le-a luat domnul Voiculescu, deoarece România s-a mai confruntat şi cu valul 1 şi cu valul 2. Deci am avut timp să învăţăm. Acele moţiuni simple au fost un semnal clar de alarmă că aceşti miniştri trebuie să plece din funcţie. La fel ca şi cu ministrul Economiei. Am înţeles că că astăzi a anunţat că se reia măsura trei pentru că dânsul ca şi ministru şi-a permis să îşi facă un cont de administrator. Cu alte cuvinte, 26.000 de întreprinderi mici şi mijlocii vor trebui să reia toată procedura din cauza domnului ministru. Dacă dânşii îl doresc în continuare în Guvern este problema lor”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi într-o conferinţă de presă. 

Anterior, liderul PSD a anunţat că social-democraţii vor depune săptămâna viitoare o moţiune simplă la adresa ministrului Agriculturii. 

Este a treia moţiune simplă pe care PSD o depune la adresa unui ministru din Guvernul Cîţu din această legislatură. Moţiunile simple la adresa miniştrilor Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu au fost respinse de Parlament.

Actuala sesiune parlamentară se încheie pe la finalul lunii iunie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.