Marcel Ciolacu i-a reamintit lui Ludovic Orban despre afirmaţia - „premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile”. Liderul social-democraţilor a precizat că aşa este şi prim-ministrul va fi de la PSD. El l-a mai întrebat pe şeful Executivului când are de gând să prezinte bugetul pentru anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Să rămână scris! Orban, 24 octombrie 2020: «Premierul e desemnat de partidul care câştigă alegerile» Aşa este! Iar premierul va fi de la PSD! În schimb, PNL va rămâne cu traseiştii, impostorii şi penalii, Ludovic!”, a scris Marcel Ciolacu sâmbătă pe Facebook. 
Liderul PSD a mai spus: „Şi, totuşi... când ai de gând să prezinţi public bugetul României?! Dacă nu aduce austeritatea, de ce îl ţineţi ascuns?!”.
Ludovic Orban a declarat sâmbătă la Timişoara că „premierul este desemnat de partidul care câştigă alegerile” şi obiectivul PNL este câştigarea scrutinului pentru parlamentare.
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu le-a răspuns ironic social-democraţilor care îl întreabă de ce nu prezintă proiectul de buget, afirmând că a văzut ”atât de mult zbucium în tabăra socialistă” după mesajul său pe aceeaşi temă, din ziua precedentă şi că i s-a făcut milă.
Liberalul invocă o prevedere, despre care susţine că a fost introdusă tot de social-democraţi, potrivit căreia în anii în care au loc alegeri parlamentare în ultimele trei luni ale anului, proiectul de buget trebuie depus după învestirea noului Guvern.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.