Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a precizat marţi că Oliviu Gherman, fostul şef al Senatului, va rămâne în amintirea oamenilor ca un om echilibrat, care a slujit mereu idealurile şi valorile social-democrate în strânsă concordanţă cu obiectivele României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am aflat cu tristeţe despre dispariţia dintre noi a lui Oliviu Gherman, unul dintre diplomaţii şi policitienii de stânga marcanţi de după Revoluţie. Fost preşedinte al PDSR şi al Senatului, Oliviu Gherman va rămâne în amintirea noastră ca un om echilibrat, care a slujit întotdeauna idealurile şi valorile social-democrate în strânsă concordanţă cu obiectivele României. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.
 
Oliviu Gherman a decedat la vârsta de 90 de ani, anunţul fiind făcut marţi de fostul premier Adrian Năstase pe blogul personal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.