Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică faptul că între politicieni există declaraţii divergente cu privire la procentul cu care vor creşte pensiile de anul viitor, considerând că s-a ajuns într-o zonă pe care o cataloghează drept ”grotescă”. ”Nu te apuci să ieşi la televizor: dom-le, a zis Ciolacu 10% se măresc pensiile, dom-le, se măresc 15, dom-le, se măresc 16! Am intrat într-o zonă grotească”, afirmă liderul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Hai să lăsăm lucrurile într-o logică, nu te apuci să ieşi la televizor: dom-le, a zis Ciolacu 10% se măresc pensiile, dom-le, se măresc 15, dom-le, se măresc 16! Am intrat într-o zonă grotească. E o zonă în care se uită părinţii noştri la noi, cine îi mai are: ce fac ăştia cu noi, mă, ce-i talcicoul ăsta? Hai să terminăm cu energia, hai să închidem anul acesta ce avem de finalizat şi construim un buget pe programe, e pentru prima oară în 32 de ani când facem acest lucru”, a afirmat la B1 TV, miercuri seară, liderul PSD. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
El a susţinut că îşi asumă propriile greşeli şi pe cele ale colegilor săi şi că aşteaptă acelaşi lucru de la toţi politicienii. 
 
Ciolacu a respins ideea că social-democraţii iau de la cei bogaţi pentru a împărţi săracilor. 
 
Referindu-se la cota unică de impozitare, Ciolacu a susţinut că este nevoie de ”adaptare” şi că în nicio ţară dezvoltată aceasta nu mai există.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.