Marcel Ciolacu a precizat că joi nu a discutat cu Alexandru Rafila, prin urmare nu ştie ce rezultat a avut acesta la testul pentru COVID-19. Liderul PSD a adăugat că soţia acestuia este confirmată cu noul coronavirus iar Alexandru Rafila se află în izolare, prin urmare nu va putea participa la consultările de luni de la Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am să merg luni la Cotroceni însoţit de colegii mei. Nu o să pot fi însoţit de domnul profesor Rafila deoarece în continuare e în izolare la domiciliu”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei de joi a Consiliului Politic Naţional al PSD.

Întrebat ce rezultat a avut testul la COVID al lui Alexandru Rafila, liderul PSD a răspuns: „Nu, nu am comunicat cu domnia sa astăzi să ştiu care e rezultatul testului domnului Rafila. Am înţeles că soţia este confirmată pozitiv şi cel puţin ieri erau toate lucrurile în regulă”. 

Alexandru Rafila a fost validat în Consiliul Politic Naţional al PSD să fie propunerea de premier pe care o vor înainta social-democraţii la consultările de luni de la Cotroceni. PSD vrea ori Guvern minoritar ori unul de uniune naţională şi orice variantă ar fi Cabinetul să fie condus de Rafila. 

Ciolacu a adăugat că nu a avut discuţii cu reprezentanţii de la Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), nici cu UDMR în vederea guvernării. Negocierile pentru guvernare vor fi demarate de PSD după ce preşedintele Klaus Iohannis îl va desemna prim-ministru pe Alexandru Rafila. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.