Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu consideră că bugetul forului legislativ a fost foarte bine gospodărit, Camera s-a încadrat la reducerea din buget cu 10%. „Nu mă ocup chiar să cumpăr şi becurile din Parlament, dar dacă e nevoie o să mă implic direct”, a mai spus liderul PSD, întrebat despre măsurile Camerei Deputaţilor pentru reducerea consumului de energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu mă ocup chiar să cumpăr şi becurile din Parlament, dar dacă e nevoie o să mă implic direct. În primul rând, cred că noi ne-am gospodărit foarte bine bugetul. Eu am promis că şi reduc din buget 10% şi m-am încadrat în acest lucru. Cât timp ne încadrăm în efortul bugetar, nu avem o problemă. Propunerile Comisiei Europene, aştept şi eu normele de aplicare”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament. 

În contextul reducerii consumului de energiei, preşedinta interimară a Senatului Alina Gorghiu a anunţat că în Biroul permanent al forului legislativ a fost aprobat un memorandum care prevede măsuri de creştere a eficienţei energetice şi reducerea a consumului de energie în instituţie. Ea a adăugat că şi în ultimii ani au fost luate măsuri în acest sens, cum ar fi înlocuirea becurilor vechi cu surse tip led în proporţie de 98%, lucru care a dus la reducerea cu peste 60% a consumului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.