Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, reafirmă că o decizie privind o eventuală candidatură a sa va fi anunţată după alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie. ”Momentan românii m-au mandatat, prin Parlament, să fiu prim-ministru al României şi nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare”, susţine Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, vineri seară, în cadrul unei conferinţe de presă la Suceava, ce ar alege între Palatul Victoria şi Palatul Cotroceni, preşedintele PSD a declarat că ”momentan” este prim-ministru. 
 
”Momentan românii m-au mandatat, prin Parlament, să fiu prim-ministru al României şi nu v-am făcut de râs şi nici nu o să vă fac în continuare”, a răspuns Marcel Ciolacu. 
 
Social-democraţii suceveni, în mijlocul cărora Ciolacu s-a aflat vineri, la conferinţa de lansare a candidaţilor PSD a filialei judeţene a partidului, i-au sugerat liderului PSD să candideze pentru funcţia de preşedinte al României.  Întrebat cum le răspunde, Ciolacu a spus: ”Am acelaşi răspuns: vorbim pe data de 10 iunie”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.