Marcel Ciolacu a anunţat că va fi modificat statutul partidului pentru a permite alegeri preliminare în interiorul PSD pentru candidatul la preşedinţie. Întrebat dacă Gabriela Firea şi-ar dori să fie un astfel de candidat, liderul social-democraţilor a replicat: „Nu am avut discuţie cu absolut niciun coleg, nici măcar eu cu mine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu numai că m-am gândit. O să facem o modificare la statut în acest sens. Vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatul la preşedinţie. Cu alte cuvinte, am făcut o ruptură clară între preşedintele partidului şi candidat, astfel încât toţi primarii, şi cei de la Braşov, toţi candidaţii şi cei care aspiră să vină în faţa lor şi să fie votaţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat vineri într-o conferinţă de presă despre dorinţa ca PSD să îşi aleagă prezidenţiabilul printr-un sistem similar cu cel american.

Chestionat dacă Gabriela Firea aspiră să fie prezidenţiabilul PSD, Ciolacu a răspuns: „Nu am avut discuţie cu absolut niciun coleg, nici măcar eu cu mine”. 

Întrebat dacă ar putea fi prezidenţiabilul PSD Robert Negoiţă, liderul social-democraţilor a replicat: Deci nu am avut nicio discuţie, haideţi să lăsăm lucrurile”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.