Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, că se bucură că are un contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, în persoana lui Eugen Teodorovici. Întrebat despre data Congresului Ciolacu a afirmat că există alte priorităţi în acest moment pentru partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, după şedinţa CEx, despre calendarul organizării Congresului şi a afirmat: ”Să terminăm cu carantina, cred că-s mai importante”.

Ciolacu susţine că se bucură că există un contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

”Mă bucur. Eu i-am cerut public să candideze”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat când va avea loc Congresul, Ciolacu a precizat: ”Când va fi o prioritate pentru români şi pentru partid. În acest moment am avut alte decizii prioritare. Mă bucur că domnul Eugen Teodorovici e contracandidatul meu”.


 

Eugen Teodorovici a anunţat, duminică după-amiază, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD. 

Până recent, Marcel Ciolacu a susţinut în repetate rânduri că PSD trebuie să aibă o conducere legitimă înaintea alegerilor din acest an. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.