Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că se aştepta ca premierul Ludovic Orban să anunţe duminică seara un plan de măsuri concrete pentru protejarea cetăţenilor, iar în schimb a auzit doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă şi ce ar trebui să facă alţii, mai puţin Guvernul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mă aşteptam, şi cu siguranţă nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunţe astăzi un plan de măsuri concrete pentru #protejarea cetăţenilor şi testarea lor cât mai rapidă. Mă aşteptam, şi cu siguranţă asta aşteptau şi antreprenorii români, ca premierul Orban să anunţe astăzi măsurile clare şi concrete ce vor fi adoptate pentru a proteja #locuriledemuncă şi #mediuldeafaceri românesc”, a afimat Marcel Ciolacu pe Facebook. 
 
El a spus că a auzit doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă şi despre ce ar trebui să facă alţii, oricine altcineva, mai puţin Guvernul. 
 
"PSD a propus deja mai multe măsuri simple şi concrete după consultările cu patronatele şi firmele româneşti. IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie. În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toţii doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă şi despre ce ar trebui să facă alţii, oricine altcineva mai puţin Guvernul. Cu siguranţă, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajaţi şi angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă!”, a spus liderul PSD.
 
Acesta i-a transmis premierului Orban că Parlamentul i-a dat un vot pentru a lua măsuri concrete. 
 
"Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziţi-vă la realitate, lăsaţi sfaturile şi apucaţi-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu!”, a menţionat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.