Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit, vineri, la Şcoala de Vară a TSD, despre ”unii lideri de dreapta din România dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare şi despre cum să stingem becurile”, el arătând că nu trebuie să venim cu un astfel de mesaj, pentru că obligaţia unor lideri politici este să găsească soluţii nu să se vaite”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu pot, când citesc mai ales nişte lideri de dreapta din România, dar şi din Europa, care au început să vorbească despre raţionalizare, despre cum să stingem becurile. Oameni buni, eu, Gabi Firea, Felix Stroe, Gabi Mutu, noi am trăit asemenea vremuri. Noi nu trebuie să venim cu un astfel de mesaj. Datoria noastră este cu totul şi cu totul alta, trebuie să ne implicăm şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru a nu vă schimba modul de viaţă”, a spus preşedintele PSD. 

Marcel Ciolacu le-a mai spus tinerilor din PSD că ”părinţii lor au muncit şi au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independenţă energetică”. 

”Nu trebuie să venim noi, acum, şi să distrugem ce au construit ei, sub o umbrelă că există o criză şi trebuie să începem să raţionalizăm, să învăţăm cum să ne spălăm ...Nu, obligaţia unor lideri politici este să găsească soluţii şi să se implice, nu să se vaite”, a mai comentat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.