Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critică ceea ce numeşte „aşa-zisa alianţă” dintre partidele conduse de Victor Ponta şi Robert Negoiţă şi spune că are pentru cei doi o „veste proastă”: ”Gabriela Firea îi va spulbera!”. El reafirmă susţinerea PSD faţă de actualul primar general al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aşa-zisa alianţă anunţată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicuşor Dan la primăria Capitalei”, a scris Marcel Ciolacu duminică pe pagina sa de pe reţeaua de socializare. 
El l-a criticat pe fostul preşedinte al PSD, susţinând că este păcat că Ponta  „a ales să trădeze din nou valorile social-democrate” şi ”să facă jocurile PNL şi ale preşedintelui Iohannis”. 
În acest context, Marcel Ciolacu reafirmă susţinerea PSD pentru Gabriela Firea. 
„Le dau însă o veste proastă: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac şi desfac alianţe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni şi de viaţa lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!” a mai scris Ciolacu. 
Postarea preşedintelui interimar al PSD este însoţită de o fotografie a actualului primar general al Capitalei 
Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat, duinică, o alianţă între Pro România şi noua formaţiune politică înfiinţată de către primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020. Ponta afirmă că Alianţa Pro Bucureşti 2020 se adresează celor care nu vor să voteze „contra” şi care nu doresc să fie prizonieri ai „binomului” PSD-PNL. „Ne-am aliat noi contra doamnei Firea... nici vorbă! Dacă ne era bine şi eram mulţumiţi de ce se întâmpla în PSD, nu plecam”, a declarat Victor Ponta într-o conferinţă de presă comună cu Robert Negoiţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.