Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că miercuri, social - democraţii vor stabili cum se va desfăşura Congresul partidului, dacă acesta va fi online sau nu. In ceea ce priveşte votul, acesta va fi unul secret, cu buletine de vot, cabine şi urne, iar voturile vor fi centralizate ulterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom stabili miercuri în cadrul unui Comitet Executiv modul de desfăşurare. Am văzut că s-a mai făcut un congres online şi la USR, deci nu este o problemă”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, duminică seara.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În privinţa modului de votare, Ciolacu spune că acesta va fi unul secret. 
 
”Se va vota cu buletine de vot, cu urne şi cu cabine, centralizând în anumite centre şi respectând legile în vigoare”, a precizat liderul social - democrat.
 
Congresul PSD este programat în data de 22 august. Pentru funcţia de preşedinte şi-au anunţat candidaturile Marcel Ciolacu şi Eugen Orlando Teodorovici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.