Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nuanţează acuzaţiile pe care l-a făcut privitoare la "manipularea" datelor legate de îmbolnăvirile cu COVID-19. "Nu neapărat trebuie să minţi sau să falsifici teste ca să manipulezi, si prin omisiune poţi minţi”, afirmă Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a afirmat că situaţia s-a schimbat radical în Parlament, în ultima jumătate de an, şi că în prezent partidul aflat la guvernare este "izolat".
 
"Dacă am urmări dezbaterile din Parlament, aţi vedea că în şase luni de zile s-a schimbat absolut totul în Parlament. În acest moment, PNL-ul este cel izolat şi toate forţele politice, chiar dacă vorbim şi de USR, de exemplu, în luările de cuvânt, sunt critice la adresa PNL-ului. S-a întâmplat un fenomen simplu. Câteodată, anumiţi lideri politic au un sindrom, ei le cunosc pe toate, ei le ştiu pe toate, nu mai trebuie să comunice cu nimeni, nu mai trebuie să aibă nimeni accesul la vreo informaţie, cum este această luptă de a avea accesul la informaţie câte persoane au fost testate în România de la începutul epidemiei. Poate să ne răspundă cineva, are cineva această informaţie corectă?” a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.
 
El şi-a nuanţat afirmaţiile legate de faptul că datele privind îmbolnăvirile cu COVID-19 ar fi manipulate de către cei aflaţi la putere. 
 
"Nu neapărat trebuie să minţi sau să falsifici teste ca să manipulezi, si prin omisiune poţi minţi”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmase că numărul crescut de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus prezentat de autorităţi în ultimele zile face parte din ”manipularea” pregătită de către Guvern, întrucât PSD nu a anunţat tranşant dacă va vota sau nu starea de alertă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.