Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să solicite imperativ Guvernului Cîţu să nu vândă pe nimic companiile româneşti. El avertizează că premierul Florin Cîţu vrea să dea un „nou asalt asupra avuţiei naţionale şi să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară şi economică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Iohannis trebuie să facă un singur lucru la şueta anticonstituţională cu miniştrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile româneşti!
 
Timp de un an, nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament şi am reuşit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC şi Aeroporturi Bucureşti.
 
Acum însă, pentru că ştie că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîţu vrea să dea un nou asalt asupra avuţiei naţionale şi să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară şi economică.
 
10 miliarde de euro şi aproape 18.000 de salariaţi. Aceasta este miza lui Cîţu!
 
Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaş la acest furt! Şi să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.