Marcel Ciolacu i-a invitat pe miniştrii de resort să vină, săptămâna viitoare, în Parlament şi să simuleze cum ar decurge votul într-o secţie de votare. Liderul PSD cere Guvernului să demonstreze astfel cât de bine pregătit este pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vom vedea săptămâna viitoare, poate Guvernul, miniştrii de resort, cei responsabili cu alegerile locale să vină în Parlament şi să facem simularea unei secţii de vot şi să ne demonstreze cât de bine pregătiţi sunt pentru alegerile locale, astfel încât oamenii să fie în siguranţă şi să vină la vot, deoarece administraţiile locale trebuie să fie legitime şi trebuie votate de cât mai mulţi oameni”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, după ce a fost ales preşedinte al PSD în Congresul partidului.

Acesta a dat asigură aleşilor locali ai PSD care candidează la locale că vor fi o prioritate a echipei de conducere a partidului.

„Le doresc succes tuturor aleşilor locali care au intrat într-o nouă bătălie la ei acasă. Întreaga echipă, din acest moment va fi la dispoziţia partidului şi în primul rând a aleşilor locali”, a conchis Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.