Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, marţi, că discuţiile în coaliţie nu s-au blocat, fiind luuate mai multe decizii în ultima întâlnire, dar nu s-a ajuns la un consens privind comasarea alegerilor din cauza ”specificului fiecăruia”. În plus, premierul afirmă că s-ar putea ca suprapunerea mai multor alegeri mai mult să încurce decât să ajute, însă AEP face o analiză în acest moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, de ce s-au blocat discuţiile de luni din coaliţie şi a răspuns: ”Am luat decizii, pe ce avem urgenţe legislativ, cum este situaţia financiară”.

”Dumneavoastră când aţi mers pe stradă v-a întrebat cineva de comasare? Pe  mine nu m-a întrebat nimeni”, a adăugat premierul.

Întrebat dacă s-a discutat despre renunţarea la Primăria Capitale, astfel încât PNL să susţină candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Ciolacu a afirmat: ”Nu a condiţionat nimeni nimic (...) Eu nu-l jignesc pe Nicolae Ciucă, deci nu-i voi cere niciodată ca PNL să renunţe la un candidat, în favoarea PSD şi nici Nicolae Ciucă nu mi-ar cere acest lucru, pentru că m-ar jigni”.

De asemeena, întrebat unde PNL şi PSD nu s-au înţeles în legărură cu comasarea alegerilor, Cuolacu a afirmat: ”Specificul fiecăruia şi nu avem toate informaţiile cum se vor desfăşura aceste alegeri ţinând cont că sunt suprapuse. Să nu cumva să încurcăm (...) să viciem lucrurile”.

Premierul a precizat că AEP face o analiză legislativă în această perioadă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.